Vali Ersin Yazıcı Şehit Emre Taşkın'ın Cenaze Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 22.12.2023 tarihinde Pençe- Kilit Operasyonunda meydana gelen terör saldırısı sonucu şehadete eren altı şehidimizden biri olan hemşehrimiz ŞehitSözleşmeli Er Emre Taşkın'ın cenaze törenine katıldı.

Şehidimizin cenaze törenine ailesinin ve yakınlarının yanı sıra;İçişleri Bakan Yardımcısı  Mehmet Aktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Malatya Valisi Vali Ersin Yazıcı, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Ak Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca, Ak Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg.Tuncay Altuğ,Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan,İl Emniyet Müdürü Arif Çankal,İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ercan Altın, askeri erkan ve emniyet personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ınnaaşı, 26.12.2023Salıgünü öğlenamazına müteakip Malatya Büyükşehir mezarlığındayapılan duaların ardından kılınan cenaze namazı sonrası törenlegarnizon şehitliğinedefnedildi.
Vali Ersin Yazıcı, aziz şehidimizinnaaşının tabutuna sarılı Türk Bayrağını ve fotoğrafını şehidin ailesine teslim etti. 
 

Bakmadan Geçme