Türkiye'nin Altın Markası ve Yılın Sivil Toplum Örgütü seçildi

FIRATSİFED'in de üyesi olduğu TÜRKONFED, Türkiye'nin Altın Markası ve Yılın Sivil Toplum Örgütü seçildi

İstanbul marka ve kariyer zirvesi kapsamında farklı kategorilerde başarılı çalışmaları ile bilinen isimlere ve kuruluşlara verilen Türkiye Altın Marka Ödülleri, 4 Aralık’ta sahiplerini buldu. FIRATSİFED’in de üyesi olduğu TÜRKONFED, ekonomiden sosyal ve toplumsal hayata katkıların dolayı Yılın Sivil Toplum Örgütü olarak Türkiye Altın Marka ödülüne layık görüldü. Ayrıca 22 Kasım 2017 tarihinde ise Yılın Sivil Toplum Örgütü ödülüne layık görülmüştür.

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Alper BEKTAŞ;  Bu önemli ödüllere layık görülen TÜRKONFED, bölgesel ve sektörel iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olup Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED ) gönüllülük esasına göre kurulmuş bağımsız bir sivil toplum kuruluşudur. TÜRKONFED, Türkiye’nin her bölgesine yayılmış etkin üye yapısı ve sayısı ile Türkiye’nin en büyük iş dünyası örgütleri içinde yer almaktadır. TÜRKONFED çatısı altında 28 federasyon, 221dernek üzerinden, 24.100 iş insanı ve 40 bini aşkın şirket yer almaktadır. TÜRKONFED çatısı altında faaliyetlerini sürdüren  Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu da bağlı bulunduğu konfederasyon dan gücünü alarak yoluna devam etmektedir “ dedi.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper BEKTAŞ, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasemin AÇIK ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve FIRATSİFED Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim GÜNGÖR Federasyon olarak her daim konfederasyonumuzun tüm etkinliklerinde etkin rol aldıklarını. Hemen hemen her proje ve gelişmeleri yakından takip ederek, federasyon ve dernekler ile paylaşımlarda bulunduklarını dile getirdiler.  Konfederasyon ve federasyon yönetim kurulu üyeleri olarak TÜRKONFED’in böyle önemli ödüllere layık görülmesinden son derece mutluluk duyduklarını ve çalışmaların hedef noktaya ulaştığının göstergesi olduğunu vurguladılar. Federasyon ve dernekler olarak her zaman bu çıtayı yükseltmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ettiler.

Yahya Alper BEKTAŞ; İş Dünyasının ve toplumun sorunlarına çok sesli, tarafsız ve yapıcı bir bakış açısıyla sahip çıkan federasyonlar olarak Türkiye ekonomisi için iş dünyasının uluslararası entegrasyonuna ve rekabet gücünün artırılmasına her zaman yardımcı olacaklarını belirtti. Bu noktada temel amaçlarının iş dünyasının ortak sesi olmak, iş dünyasının sorunlarına sahip çıkarak temsil tabanı geniş, güçlü bir örgütlenme gerçekleştirmek, ekonomi politikalarına yön vermek, iş dünyasını ilgilendiren sorunlara çözümler bulmak, bölgesel ve sektörel kalkınmaları geliştirmek ve rekabet gücünün artmasını sağlamaktır. FIRATSİFED olarak kurulduğumuz 2013 yılından itibaren, federasyonumuza bağlı dernekler amacımız bu doğrultuda ilerlemektedir. Üye derneklerimize hizmet vermek ve onların gerek kendi illerine gerekse bölgelerinin gelişiminde destek olmak için konfederasyonumuzun çalışmalarını yakından takip etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme