• Haberler
  • Malatya
  • Türkiye'nin En İyi Su Arıtma Markası Artık Malatya'da

Türkiye'nin En İyi Su Arıtma Markası Artık Malatya'da

WATERBOX Su arıtma cihazlarını Malatya'da satışa sunan Eyüp Dilek

WATERBOX Su arıtma cihazlarını Malatya’da satışa sunan Eyüp Dilek, “Malatya halkımız her zaman en iyisini ve en kalitelisini hakkediyor, bu yüzden bu sektörün en iyisi olan WATERBOX Su arıtma cihazlarını Malatya’mıza getirdik. Depremden sonra içme sularında ciddi sıkıntılar meydana geldi. Ancak halkımız bu seferde plastik şişelerde günlerce bekleyerek Çeşme suyundan daha zararlı hale gelen hazır sulara yöneldi. Biz, bu sağlıksız suların karşısında durarak herkese kendi ev ve iş yerlerinde sağlıklı sularını üretebilecekleri WATERBOX Teknolojisini getirdik.

Eyüp DİLEK ,WATERBOX Firma yetkilileri ile yaptıkları toplantıda; Firma yetkililerinin her koşulda  Malatya halkının yanında olacaklarının sözünü aldığını vurguladı. Artık Malatya halkı 1.kalite içme sularını kendi Ev ve İş yerlerinde üretebilecekler. Ev ve İş yerleri için birçok modelimiz mevcuttur.

Neden WATERBOX ?
ÇİN MALI DEĞİL! %100 TÜRK MALI!
WATERBOX,satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile diğer markalardan her zaman önde geliyor.Satış öncesi ücretsiz keşif ve tanıtım için müşterilerimizi ziyaret ederek analizler yapıyoruz ve bulundukları yere en uygun arıtma cihazını öneriyoruz.Daha sonra ürün kurulumunu teknik servis ekibimiz sorunsuz bir şekilde tamamlayarak cihazı teslim ediyor.Bundan sonraki süreçte müşterilerin tüm sıkıntılarında birebir WATERBOX ilgileniyor,çünkü arıtma cihazlarının tüm parçalarını kendi bünyesinde üretiyor ve tüm arızalar ile teknik servis ekibimiz ilgileniyor.Ankara’da 10.000 m2 alanda bulunan fabrika üretim tesisinde 6 aşamalı ve 6 Filtreli Arıtma cihazları üreten firma ayrıca kendi filtresini de üreten tek marka. Makinelerimizde ülkemiz koşullarına göre geliştirdiğimiz kapsül filtrelerle en etkili arıtımı sağlıyor, TS-266 standardına uygun içme suyu üretiyoruz.

SUYUN MİNERALİNİ ÖLDÜRÜYOR MU?
Halkımızın su arıtma cihazlarından uzak durmalarındaki en önemli sebeplerden birisi de halk arasında yaygınlaşan bu bilgi.Bu soruya genel bir cevap değil yalnızca WATERBOX su arıtma cihazları adına cevap veriyorum çünkü piyasada filtre fiyatına satılan arıtma cihazları var ve hangi malzemelerden yapıldıkları dahi belli değil.Ancak WATERBOX;Hiper Membran Filtre sayesinde Bu aşamada, suda bulunabilecek mikroorganizmalar, arsenik, nitrit gibi zararlı karışımlar, kurşun, cıva gibi ağır metaller atılır. Fazlası zararlı olan tuzlar, sertlik verici mineraller (kireç) %85 oranında azaltılır. Bu aşamada görev yapan Membran Filtre, dünyada sadece birkaç firmanın üretebildiği nano teknolojik yapıya sahiptir. Gözenekleri milimetrenin milyonda birinden daha küçüktür. Bilinen en küçük virüs dahi membran gözeneğinden 20 kat daha büyüktür ve asla geçemez. Zaten başta da bahsettiğim gibi analizler yaparak müşterilerimize Çeşme suyu ile arıtılmış su arasındaki farkı canlı olarak gösterip,kararı tamamen müşteriye bırakıyoruz.

SAĞLIK BAKANLIĞI OFİSLERİNDE KULLANILIYOR
Referanslarımızın başında sağlık bakanlığı geliyor.Sağlık bakanlığı ofislerinde kullanılan WATERBOX Arıtma cihazlarımız ayrıca birçok Hastane,ASM,Eczane ve Doktor Tarafından tercih ediliyor.Bunların yanı sıra; İçişleri Bakanlığı,Adalet Bakanlığı,Ulaştırma Bakanlığı,Maliye Bakanlığı,Sanayi ve Ticaret Bakanlığı,PTT Genel Müdürlüğü,Boğaziçi Üniversitesi,Yıldız Teknik Üniversitesi,Bilkent Üniversitesi,Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi birçok resmî kurum ve kuruluşlar da WATERBOX Su arıtma cihazlarını tercih eden en güçlü referanslarımız arasında yer alıyor.Şuan yaklaşık olarak günde 1.250.000 kişi WATERBOX suyu içiyor.Son olarak şunu söylemek istiyorum Sağlıklı su herkesin hakkı,Çocuklarımızı ve geleceğimizi tehlikeye atmayalım,Ve bu haktan kimseyi mahrum bırakmayalım.


 

Bakmadan Geçme