Tuğba Farımaz'dan Anlamlı Etkinlik

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz ,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadın mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Muhtarlık seçim bürosunda Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz tarafından düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama programında mahalle sakinleri keyifli dakikalar geçirdi. 
Göreve talip olduğu günden itibaren çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayan Farımaz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde de kadın Mahalle sakinlerinin gönlüne dokundu. Düzenlediği etkinlikle fark yaratan,kadınları bir araya getiren  Farımaz tüm kadınlarımızın  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. 
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz,’’kadınların mutlaka çalışma hayatı ve üretim süreci içerisinde yer alması gerektiğini vurguladı.’’ 
Farımaz, kadınların hayatın her alanında yer alması gerektiğini ifade etti.
Etkinlikte, kadınların hayatına dair sohbetler ve paylaşımlar yapıldı. Çeşitli ikramlarında yapıldığı etkinlikte hediyeler dağıtıldı, hatıra fotoğrafları çekildi.
 

Bakmadan Geçme