Trafik Sertifika Töreni

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce denetim faaliyetlerinin kalitesinin ve başarı seviyesinin artırılması çalışmaları kapsamında, trafiğin denetimi ile ilgili birimlerde görev yapan personelin bilgi ve becerilerini artırmak, günün değişen teknolojik şartlarına göre personeli bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla hizmetiçi eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi. Bu kapsamda 2017 Yılı Hizmetiçi Eğitim Planı çerçevesinde;

 25-29 Eylül tarihleri arasında “Geliştirme Eğitimi” adı altında, il merkezi ve ilçe teşkilatımızda trafik birimlerimizde görevli toplam 28 personele “Dijital Takograf”, “Alkolmetre Kullanımı ve Alkol Denetimleri” ve “Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim” konulu eğitimler verildi.

Düzenlenen tören ile, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL tarafından, eğitime katılan Emniyet Personellerine sertifikaları verildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak, çağın gerektirdiği yenilik ve durumlara hazırlayarak vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmaların devam ettiği,  Vatandaşımızdan beklentimiz hem kendilerinin, hem de diğer yol kullanıcılarının, can ve mal güvenliği açısından, trafik kurallarına uymaları olduğu açıklandı.

Bakmadan Geçme