Tohma Mahallesine Kültür Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi

Malatya Merkezde, semt konakları ve çok amaçlı sosyal tesislerle Malatya’nın kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi bu yatırımlarını kırsala da yayıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Tohma Mahallesinde yapımı devam eden ve bölgeye hizmet verecek olan kültür merkezi inşaatında sona yaklaşıldı.

Tohma Mahallesinde yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile vatandaşların fiziki ihtiyaçlarını karşılayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu kültür merkezleriyle de kültürel ihtiyaçlara merhem oluyor. 

Tek kat olarak projelendirilen Tohma Kültür Merkezinde erkekler ve bayanlar için ayrı ayrı 2 adet çok amaçlı salon, idari bürolar, mutfak ve lavabo-WC grupları bulunuyor. 

Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı merkezde bina içi seramik döşeme işi ile peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı. TohmaKültür Merkezi ile bölge önemli bir sosyal-kültürel tesise kavuşmuş olacak. 

Engelli vatandaşlar unutulmadı

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tohma Kültür Merkezini de engelli vatandaşların rahatlıkla yararlanabileceği bir şekilde inşa ediyor.

Bakmadan Geçme