Sivas Kent Konseyi Engelli Meclisi'nden Ziyaretler

SİVAS KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ, SİVAS VALİSİ SN. DAVUT GÜL'Ü VE TUGAY KOMUTANI TUĞGENERAL SN. ÖMER ERTUĞRUL ERBAKAN'I ZİYARET ETTİ

Sivas Kent Konseyi Engelli Meclisi, Sivas Valisi Sn Davut GÜL’Ü ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Sn Ömer Ertuğrul ERBAKAN’I makamlarında ziyaret etti. Protokol Ziyaretleri kapsamında İlk olarak Sayın Gül’ü ziyaret eden Engelli Meclisi Başkanı Selman DEVECİOĞLU ile birlikte, ziyarete,   Engelli Meclisi Yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Serdar İNCE, Yürütme Kurulu üyesi Mustafa HIZAL, Genel Sekreter Mahmut ATEŞALP ve Gençlik Meclisi Başkanı İbrahim İBİCEK, katıldılar.  Engelli Meclisi Başkanı Selman Devecioğlu Şubat Ayı içerisinde yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi, Aynı zamanda Engellilerimize yönelik,  E Kpss gibi değişik kurslarında verildiğinden bahseden Devecioğlu Sayın Valimiz Davut Gül’e İlgilerinden dolayı teşekkür etti.

Valilik ziyaretinden sonra, Sivas Kent Konseyi Engelliler Meclisi Sivas Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti: Türkiye’nin Afrin operasyonu nedeniyle, Sivas kent konseyi engelliler Meclisi Üyeleri ve yöneticileri Sivas tugay Komutanlığına moral ziyaretinde bulundu. Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan tarafından karşılanan engelli Meclis üyeleri, Afrin operasyonundan dolayı, engelliler olarak ülkemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz dediler. Ziyarette söz alan, kent konseyi başkanı Serdar ince, engelli vatandaşlarımız, çok güzel bir organizasyona imza attı. İki ay önce kurduğumuz engelli Meclisi duyarlı çalışmalar yaparak vatan sevgisinin engel tanımadığını bir kere daha ispatladı dedi. Daha sonra söz alan, kent konseyi engelliler Meclisi başkanı, Selman Devecioğlu ise, Ülkemizin zor durumlarında engelliler olarak doğal anımızla, devletimizin ve askerimizin yanında olmaktan dolayı her zaman mutlu olduk, bizi Güler yüzle karşılayıp mutlu eden, tugay Komutanımıza teşekkür ediyoruz dedi. Ziyarette söz alan, Şehit Aileleri derneği başkanı, Mustafa Hızal, vatanımız için hiçbir fedakârlıktan geri durmadık. her zaman bize düşen, görev  olursa, seve seve hazırız dedi.  Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan İse, engelli vatandaşlara bu duyarlıklarından dolayı teşekkürlerini bildirdi Kent konseyi engelli Meclisi ne, desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

 

Bakmadan Geçme