'Sınırları Aşan Öğrenme: Erasmus + Deneyimleri' Etkinliği Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nün lisansüstü öğrencilere yönelik düzenlediği

İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün lisansüstü öğrencilere yönelik düzenlediği “Sınırları Aşan Öğrenme: Erasmus + Deneyimleri” etkinliği online olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğin moderatörlüğünü, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Onural Özhan yaparken Eczacılık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sema Arısoy ise programa konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlik öncesinde moderatör Onural Özhan, etkinliğin düzenli olarak her ay gerçekleştirileceğini belirterek Erasmus+ programıyla ilgili detayları paylaştı. Daha sonra Dr. Öğr. Üyesi Sema Arısoy’un özgeçmişi hakkında bilgi verildi.

Söz hakkı alan Arısoy, İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Doç. Dr. Zeynep Özdemir’in davetiyle etkinliğe katıldığını belirterek kısa bir özgeçmiş sunumu gerçekleştirdi. Arısoy, Erasmus programına staj hareketliliğiyle katıldığını ifade etti.

Dr. Öğr. Üyesi Sema Arısoy, duyuruların web sitesinden takip edilmesinin önemine değindi. Başvuru sürecinin detaylarını anlatan Arısoy, tüm anlaşmalı kurumların bilgilerinin web sitelerinde yer aldığını belirtti. Başvuruların onaylanmasının ardından Erasmus koordinatörlüğüyle iletişim halinde olmanın önemini vurgulayan Arısoy, katılımcıların sorularını cevaplayarak toplantıyı sonlandırdı.

Bakmadan Geçme