Rusça Tercüman- Okeanostercume.com.tr

Rusça Tercüman- Okeanostercume.com.tr

Rusça bugün Rusya Federasyonu, Beyaz Rusya, Ukrayna ve Güney Osetya’nın resmi dili olmak ile birlikte başta Orta Asya ülkeleri olmak üzere yaklaşık 200 milyon kişinin konuştuğu bir dildir. Bu sebeple günümüzde özellikle ticaret ve turizm sektörlerinin de gelişmesine bağlı olarak çevirisi en çok yapılan dillerden biridir. Bu sebeple de Rusça tercümanve Rusça çeviri talebi de her geçen gün artmaktadır. Rusça oldukça zor dillerden biri olarak kategorize edildiği için Rusça çeviri ve tercümanlık hizmetleri de oldukça güvenilir kaynaklar aracılığı ile yapılmalıdır. Bu anlamda çeviri için ücretlerin yanı sıra tercümanlık yapan kurum ve kişilerin deneyimi ve hizmet verdikleri bölgeler de göz önüne alınmalıdır.

Rusça Alfabe Çeviri
 Rusça, Latin alfabesinden farklı olarak Kiril alfabesi kullanılması sebebiyle hem oldukça zor hem de oldukça ilgi çekici bir dildir. Günümüzde pek çok Slav ülkesi tarafından kullanılmakta olan Kiril alfabesi dokuzuncu yüzyıldan bugüne kadar temel özelliklerini koruyarak gelmiştir. Buna rağmen Latin alfabesinin siyasi ve ticari ilişkilerde sağladığı kolaylıktan dolayı pek çok ülke Latin alfabesine geçmiş olsa da çeşitli Slav ülkeleri tarafından değiştirilerek kullanılan farklı versiyonları da mevcuttur. Bu anlamda 10 adet ünlü, 21 adet ünsüz harf ve 2 adet de tonlama işaretinden oluşmakta olup toplam 33 harfli bir alfabedir. Genel olarak bakıldığında ise Kiril alfabesi dışarıdan zor görünmek ile birlikte Türkçe ile benzer seslere sahip olmasından dolayı öğrenimi oldukça kolaydır.
Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

Bülten

Bakmadan Geçme