Radyo 7 Sunucusu Mehmet Ercan Elaziğ'da

Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikler dizisi kapsamında sevilen isimleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikler dizisi kapsamında sevilen isimleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyor. 46 ayda 644 programa imza atan Elazığ Belediyesi, hemşerilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda alanında başarılı kişileri vatandaşlarımızla bir araya getirerek şehrin kültür-sanat alt yapısına katkı sunmayı sürdürüyor.

ŞİİR DİNLETİSİNE DAVETLİSİNİZ

Radyo 7 mikrofonlarından hafta içi her gece saat 01.00 da dinleyenlerine seslenen program yapımcısı Mehmet Ercan Cuma günü Elâzığ’a geliyor.

Özellikle genç kuşağın ilgiyle takip ettiği Mehmet Ercan, 26 Ocak Cuma günü akşam saat 19.30 da Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği “Şiir Dinletisi” programıyla hemşerilerimizin karşısına çıkacak.

Ocak ayı etkinlikleri kapsamında bir diğer program ise 27 Ocak Cumartesi günü Kerkük Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Suphi Saatçi’nin katılımıyla ‘Osmanlı'nın Yitik Şehri Kerkük’ adlı konferansla devam edecek.  Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kültürel etkinliklere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Bakmadan Geçme