Polis Haftasında Şehit Fethi Sekin Unutulmadı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü vesilesi ile İzmir'de teröristlere karşı verdiği mücadelede büyük bir faciayı önleyerek canı pahasına şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin'in kabrini ziyaret et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü vesilesi ile İzmir’de teröristlere karşı verdiği mücadelede büyük bir faciayı önleyerek canı pahasına şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin’in kabrini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yanılmaz’a şehidimizin babası Mehmet zeki sekin, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Doğancık Köyü Muhtarı Selim Beydüz ve köy sakinleri eşlik etti. Şehidimizin kabri başında Yasin-i Şerif okuyan Başkan Yanılmaz, başta Fethi Sekin polisimiz olmak üzere canını ortaya koyarak ülkesini savunan bütün şehitlerimize dua ederek Allah’tan rahmet diledi.

ELAZIĞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü dolayısı ile Fethi Sekin’i kabri başında dualarla anan Başkan Yanılmaz, daha sonra şehidimizin babası Mehmet Zeki Sekin ile beraber Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül’ü ziyaret ederek polislerimizle bir araya geldi. Ziyarette yaptığı açıklamada 15 Temmuz’a vurgu yapan Başkan Yanılmaz,  kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin teminatı olarak, polislerimizin verdiği mücadeleyi örnek göstererek bütün emniyet teşkilatının polis haftasını kutladı. CANGÜL: “ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMZİN EMRİNDEYİZ” Polis teşkilatının özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdiği mücadelenin takdire şayan olduğunu belirten Elâzığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, polislerimizin her daim ülkesinin, devletinin ve milletinin emrinde olduğunu söyleyerek, ziyaretlerinden dolayı Başkan Yanılmaz’a ve Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’e teşekkür etti.

Bakmadan Geçme