Ömer Karaoğlu İle Şehitler Gecesi'ne Davetlisiniz

Elazığ Belediyesi Şubat ayı kültürel etkinlikler dizisi kapsamında şehitlik türküsü eseri ile tanınan özgün müzik sanatçısı Ömer Karaoğlu’nu hemşehrilerimizle buluşturacak.

‘Şehitler Gecesi’ ismiyle düzenlenecek program 19 Şubat Pazartesi akşam 19’da Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kur’an-ı Kerim, Sinevizyon gösterimi ve dua programının yer alacağı etkinlikte sevilen ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, şehitlik ezgileri ile tevhit marşlarını seslendirecek.

Marş ve ezgileriyle bir döneme damgasını vurmuş sanatçı Ömer Karaoğlu programına tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi:

“Bu yıl kültür ve sanat organizasyonlarının ağırlıklı geçeceğini belirtmek istiyorum. Kamuoyunun yakından tanıdığı yazarlar konferanslarıyla, şairler şiir dinletileriyle, ezgi ve türkü sanatçıları ise konserleriyle aramızda olacaklar. Şubat ayı etkinlik takviminde yer alan ve şehitlik eserleriyle tanınan sanatçı Ömer Karaoğlu, 19 Şubat Pazartesi akşamı hemşehrilerimizle bir araya gelecek. Yine bu ay içinde Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ile Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya Elazığ’a gelerek konferans sunacak. Şehitlerimizi yâd edeceğimiz böylesi anlamlı bir programa hemşehrilerimizi davet ediyor, bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Bakmadan Geçme