Olcay Kılavuz'dan Kurultay Açıklaması

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI OLCAY KILAVUZ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayı sonrası teşekkür mesajı yayınladı.
Kılavuz açıklamasında şunları kaydetti:

Bilindiği üzere Partimizin 12. Olağan Kurultayı büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirilmiştir. Alanlara, salonlara sığmayan Milliyetçi Ülkücü hareketin bu coşkusu dosta düşmana bir kez daha bu davanın yıkılmaz bir kale olduğunu göstermiştir.

Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka temasıyla aylar öncesinden hazırlanılmaya başlanan kurultayımız için Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticileri başta olmak üzere, il ve ilçe teşkilatlarımıza, ortaöğretim ve üniversite ile Asenalar teşkilatımız büyük bir gayret ve disiplinle çalışmışlardır.

Türk Milleti'nin yedi düveli alt ettiği Çanakkale zaferinin yıl dönümünde Türkiye’nin dört bir tarafından Ankara'ya teşrif eden mahşeri bir kalabalık eşliğinde Milliyetçi Ülkücü Hareket, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde ve izinde zafer sözü vermiş, Türk Devleti’nin ve milletinin kimsesiz olmadığını binlerce serdengeçti ile haykırmıştır.

On binlerce ülkücünün heyecanı ve coşkusu Ankara'ya bambaşka bir manevi hava yaşatmış Türk Siyasi Tarihinde eşi benzeri zor görülecek bir kurultay gerçekleştirilmiştir. Ankara Spor Salonu ülkücüler tarafından hınca hınç doldurulmuş ve görüntüsü 3 Mayıs ruhunun hala taptaze, dipdiri bir şekilde yaşadığını göstermiştir.

Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin izinde umutlar tazelenmiş geleceğe dair hedefler daha da netleşmiş, milliyetçiliğin hazzı hücrelerimize kadar hissedilmiştir. Büyük Turan ülküsünün bir gün gerçekleşeceğine olan inanç kederleri boğmuş, saygı ve samimiyet istikbale dair yeni ufuklar açmıştır.

Türkiye’nin ve Türk dünyasının bir araya geldiği kurultayımız, gerek içeriği, gerekse katılımının yoğunluğuyla tarihi bir gün olarak hafızalara kazınmıştır. 18 Mart ruhu sadece Afrin'de zafere koşan yiğitlerimizim sadrında değil Kurultayımız için akın akın Ankara'ya gelen Ülküdaşlarımızın gönlünde de yerini bulmuştur.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin öncülüğünde Çağa Türk’ün mührünün vurulması adına mihenk taşı olan "Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka" temalısıyla gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayımızın organizasyonunda görev alan Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin fedakâr yöneticilerimize, emektar il ve ilçe ocak başkanlarımıza, katılımlarından onur duyduğumuz ortaöğretim, üniversite ve Asena teşkilatı mensubu tüm ülküdaşlarımıza en kalbi duygularımla ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Başbuğumuzun emaneti, Liderimizin göz bebeği olan Ülkü Ocakları, her zaman ve her şartta Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde ve izinde olamaya kararlılıkla devam edecektir.

Bakmadan Geçme