Milli Varığa Yararlı ve Zararlı Cemiyetler Tasnif Edilsin

Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak, ülkemiz savaş halindeyken milletin direncini düşürecek, milli duygularını törpüleyecek açıklamalar yapan, Afrin Hareketi’ni küçümseyen, Afrin’de ne işimiz var diyerek bu hareketin millet nezdindeki kabulünü kırmayı gaye edinen kurum, kuruluş ve kişilerin yaptıklarını vatana ihanet olarak değerlendiriyoruz.  ABD, Rusya, İran ve diğer devletler tüm varlıklarıyla Suriye’de var olup, oyunlar kurup TÜRKİYE’MİN geleceğini tehdit ederlerken sesi çıkmayan oda, dernek, parti, sendika ve bazı milletvekilleri, Türk Askeri Afrin’e hareket başlatınca tavuk gibi bağırmaya başladılar. Kurtuluş Savaşı sürecinde olduğu gibi bir tasnif yapılarak devlet nezdinde Milli varlığa zararlı cemiyetler ve yararlı cemiyetlerin ilan edilmesini istiyoruz. TBB, HDP, Eğitim-Sen gibi kuruluşlar ve bazı milletvekillerinin zararlı cemiyetlerin içinde yer almasını istiyoruz.

BUNLAR DEVLETİN ZARARINA ÇALIŞAN HERKESLE İLETİŞİM HALİNDELER
Asker ve sivil vatandaşlarımızı terör saldırılarına şehit verirken, Ankara’da bombalar patlarken, sınır kentlerimize roketler düşerken yaşatmaya ant içmiş olanların çalışmayan beyinleri, Türk Ordusu’nun silahları terör yuvasında patlayınca çalışmaya başladı.  Türk ordusuna kendine kalkan eden ÖSO güçlerine it sürüsü diyen itler, sahiplerinin beslediği büyüttüğü terör sürüsünün yaptığı katliamlara seslerini çıkaramayacak kadar şeref yoksunu olduklarını ve çıkarlarını düşünmediği devletin milletvekili olmayı kendine yakıştıracak kadar ikiyüzlü ve namert olduklarını her davranışlarıyla göstermektedirler. Bu eleştirilerimize kimse düşünce özgürlüğü var diye eleştiri getirmesin. Devletin ve milletin bekası mevzu olduğunda düşünce özgürlüğü diye bir şey olamaz. Herkes iyi bilsin ki ülkemin çıkarını zedeleyenlerin ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının canına kast edenlerin yaşam hakkı yoktur. Devlet otoritesinin olmadığı yerde ne düşünce özgürlüğü olur ne de insani ihtiyaçlar karşılanır. Bunların yaptıkları da devlet otoritesini yok ederek Suriye, Irak ve Afganistan gibi ülkemizi yaşanmaz hale getirmektir. Amacı böyle olanlara hoşgörü gösterilmesi doğru değildir.

AFRİN’DEKİ TERÖRİSTLERİ KÜRTLER DİYE LANSE EDİYORLAR
Bunlar, Afrin’deki teröristleri korumak için Kürtler öldürüyor diye iftira atıyorlar. Biz öyle yapmış olsaydık, ABD’nin Irak ve Afganistan’da yaptığı gibi, İsrail’in Filistin’de yaptığı gibi Afrin semalarından bomba yağdırır çocuk, kadın yaşlı, sivil ayrımı yapmadan şehri yerle bir eder, milleti aç susuz bırakır Afrin’e öyle girerdik. Ancak siviller zarar görmesin diye 4-5 saat içinde yapacağımız operasyonu aylarca sürecek bir plan dahilinde devam etmekteyiz.Yalan, iftira, duygu sömürüsü ve aklınıza getirebileceğiniz her türlü hileye başvurarak vatandaşlığını taşıdığı devletin yanında değil de teröristlerin yanında yer alan kişi ve kurumlara yazıklar olsun diyerek lanetliyoruz.

Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak Afrin Haraketi’ni sonuna kadar destekliyor, bir tek terörist kalmayana kadar devam etmesini istiyoruz.  Hem ülkemiz hem de bölge halkının huzur ve güvenliği için ordumuzun oradaki varlığı sürdürülebilir olmalıdır.

Bakmadan Geçme