Milletvekili Çalık, Valilik Standını Ziyaret Etti

Malatya Tanıtım Günleri'

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültür A.Ş. tarafından organize edilen ‘Malatya Tanıtım Günleri’  açılış törenine de katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın ile birlikte Malatya Valiliği standını ziyaret etti.

Valilik standında Valilik görevlileri tarafından karşılanan Milletvekili Çalık ve beraberindekiler burada bir süre sohbet ederek Malatya Tanıtım Günleri sayesinde Ankara’da ikamet eden Malatyalı hemşerileri ile de birlikte olma fırsatını yakaladıklarını belirttiler.

Milletvekili Çalık, Kayısının Başkenti Malatya’nın bütün güzelliklerini Türkiye’nin Başkenti Ankara’da tüm yönleri ile tanıtılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederken hafta içerisi olmasına rağmen yoğun ilgi gören bu etkinliğin hafta sonunda daha da artacağını Malatyalı hemşerilerinin yanı sıra Ankara’da yaşayan herkesin buraya gelmesi ile buranın tüm Türkiye’nin bir arada olduğu bir merkez olacağını ifade etti.

Milletvekili Çalık, Başkan Çakır ve Başkan Kahtalı bu günlerin düzenlenmesinde ve organizasyonu ile burada Malatya’yı en iyi şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye çalışan herkese teşekkürlerini ilettiler.

  

Bakmadan Geçme