Miad lösemili melekler ziyareti

Duygu dolu ziyarette çocuklar için hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Minik melekler lösemiye karşı tek başına savaşamaz diyen Türk Kızılayı Malatya Şubesi kurumsal destekçileri Miad Kadın Kolları ve Genç Miad'ın katılımı ile Turgut Özal Araştırma Hastahanesinde tedavi gören Lösemi hastası miniklere bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Duygu dolu ziyarette çocuklar için hazırlanan hediyeler takdim edildi. 

Ziyarette söz alan Miad Kadın Kolları Yürütme Kurulu Başkanı Selin YURDAKUL; minik meleklerin tek başına lösemi ile savamamaları gerektiğini, bu savaşlarında morallerinin yüksek tutulmasının önemli olduğunu bu sebeplede Kadın Kollarının ekip olarak bu ziyareti Genç Miad ie birlikte gerçekleştirmek istediğini beyan etmiştir. 

Yine Genç Miad Yürütme Kurulu Başkanı Murat GÖNÜLTAŞ; İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet KIZILAY'ı heyet olarak ziyaret ettikten sonra Türk Kızılayı ie birlikte lösemiden ötürü tedavi gören minik melekleri ziyaret etmeyi planladıklarını, Türk Kızılay Malatya Şube Başkanlığı,  İnönü Üniversitesi Genç Kızılay topluluğu tarafından organize edilen bu ziyaret ve hediye sunumlarının ardından kendilerinin de minik meleklerle birlikte mutlu olduklarını, bu şekilde yapılan organizasyonlara da desteklerinin devam edeceğini bildirmiştir. 

İnönü Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğunun organizasyonu neticesinde yapılan ziyaretin ardından Turgut Özal Müzesi de gezilerek ziyaret sonlandırılmıştır. 

Bakmadan Geçme