MHP Malatya'da Kadın Kollarını Tanıttı

AVŞAR,'MALATYA'YI LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ'

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen kahvaltı proğramına MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, İl Genel Sekreteri Vahap Murat, İl Başkan Yardımcıları  Yücel Polat, Burhan Kılıç, Said Yalçın,MYK eski Üyesi Saime Palancıoğlu, Kadın kollları Başkanı Selma Çicek, Kadın Kolları Yardımcıları, üyeler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Proğramda kısa bir konuşma yapan Başkan Avşar," Öncelikle Afrin' de ülkemizin, milletimizin bekası için terör örgütleri ve onların destekçilerine karşı kahramanca mücadele eden askerlerimizin Yüce Yaradan yar ve yardımcısı Olsun diyor,  şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında vatanımızın bekası için Afrin'de mücadele eden ordumuzun Rabbim yar ve yardımcısı olsun diyor, Afrin’de ve Hakkâri’de şehit olan askerimize Allah'tan rahmet diler. Kederli Ailelerine ve Büyük Türk Milleti'ne başı sağlığı dilerim.”dedi.

Avşar, “Genel Merkezimizin onayı ve MHP İl Teşkilatı’nın aldığı kararla birlikte, MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na Selma ÇİÇEK atanmıştır. Bundan sonraki süreçte Kadın kolları başkanımız ve yönetiminin tüm çalışmalarında destekçisi olacağız. Sosyal, ekonomi ve siyasi konularda kadınlarımızın bilgilendirilmesi ile siyaseten en üst noktada yer almasında inşallah bundan sonra kendisi hizmet edecektir. Türk Kadının aktif siyasette güçlü bir şekilde temsilini sağlayacak ve eminim ki kısa zaman zarfı içinde başarılı çalışmalarıyla davaya hizmet edeceklerine canı gönülden inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

 

MHP Kadın Kollarına atanan Selam Çicek ise, “Öncelikle Afrin’ de ülkemizin, milletimizin bekası için terör örgütleri ve onların destekçilerine karşı kahramanca mücadele eden askerlerimizin Ulu Yaradan yar ve yardımcısı olsun diyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Vatan millet sevdasıyla binlerce şehit vermiş ülkücücamianın ve MHP’nin bir ferdi olmakla her zaman gurur duydum. Benim için kutsal olan başta, önce vatanım milletim, sonra partim, daha sonra ben

diyen bilge liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve ilbaşkanımız Sayın Bülent Avşar Bey’e teşekkür ediyor, teveccühlerine layık olmak için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğimize söz veriyoruz. Bütün teşkilatlarımız ile birlikte tek yürek olup Malatya’da MHP’yi layık olduğu yere getireceğimize

inanıyorum. Çünkü biz bir ülkü uğruna verilen ömürlerin,canların izinde, takibinde ve sevdasındayız.”ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 

Bakmadan Geçme