MHP İl Başkanlığı'na Avşar Adaylığını Açıklıyor

5 Kasım'da yapılacak olan Malatya MHP İl Başkanlığı için Bülent Avşar

5 Kasım’da yapılacak olan Malatya MHP İl Başkanlığı için Bülent Avşar yarın,01.11.2017 saat 10.00’da adaylığını açıklayacağını bildirdi.

Yıllardır ülkücü camiaya hizmet eden Bülent Avşar, yarın saat 10.00’da MHP İl Başkanlığında basın duyurusu ile adaylığını açıklayacak. Camiada sevilen bir isim olan Avşar, Genel merkezi’nde onayını alarak açıklama yapacağını açıkladı.

MHP’ne yıllarca hizmet eden ve hemen hemen her kademesinde yer alan MHP İl Başkan adayı Bülent Avşar adaylığı için ,”Biz MHP’nin tüm kademelerinde hizmet verdik.Karşılıksız sadece MHP’ye ve Lidere olan sadakatimizden asla şüphe etmedik.Ve her daim liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrinde olduk.Bugünde lidere sadakatimizi tam anlamıyla kamuoyuna belirtmek için, Genel Merkezimizce kabul görülen ve adaylığımızı açıklamamızı isteyen tüm camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

Bimyad (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanlığı’na yapmış olduğu açıklamada, “Kongrenin önemine dikkat çeken Avşar “İl kongremiz kardeşliğin ocağı, barış ve huzurun sancağı, birlik ve beraberliğin ana göstergesi, ana kaynağının göstergesi olacaktır. Kongremizin başta Malatya’mıza , camiamıza ve Türk milletine hayırlara vesile olmasını ve en önemlisi milliyetçi ülkücü hareketin iktidarına vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülent Avşar Arif Yıldız Başkanlığı’ndaki dönemde, İl Başkan Yardımcılığınıda üstlenmişti.

Bakmadan Geçme