MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı seçimi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongre ile mevcut başkan Mesut Samanlı güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongre ile mevcut başkan Mesut Samanlı güven tazeledi. 

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Mesut Samanlı 220 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan MHP Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, kongre süreçlerinin devam ettiğini belirterek yeniden ilçe başkanlığına seçilen Samanlı’ya başarılar diledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kalı, “Güç kaybediyoruz algısına inanmayın, bizler liderimiz önderliğinde Türkiye’de ve Malatya da büyük bir güç kazanıyoruz. Milliyetçi hareket Partisi teşkilatı olarak bu gücü koruyalım” dedi.

Kongre  MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı; "

     Saygıdeğer yol arkadaşlarım bizler bu ülkeyi karşılıksız seven ülkü erleriyiz bu ülkenin sigortası garantisiyiz. Bu yüzdendir ki bizler tüm dünya tarafından tescillenen Türk milletinin farklı yanıyız. Bizler siyaseti çıkar menfaat için yapmaz bu ülkenin bekası vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için yaparız.

   Her şerde bir hayır vardır sözü 15 temmuzda birkez daha yerini bulmuştur. Liderimiz Ülkenin o kritik gününde genel merkezinde olan başkaları gibi olayın seyrine göre değil olayın ilk dakikalarında yetkili kurumları arayarak bu ihanetin karşısında olduğunu mevcut hükümetin yanında olduğunu açıklayan tek lider bizim liderimizdir. Liderimiz sayın Dr. DEVLET BAHÇELİ bu duruşuyla bizi birkez daha gururlandırmış taraflı tarafsız herkes tarafından taktirle karşılanmıştır.

15 temmuzdan önce başlayan M.H.P nin başına geçme ve bölme çalışmaları Allah’ın adaletine takılıp başarısız olmuştur. Şimdi ise yeni parti çalışmaları yapıp Kasım ayında kurmak için tarih almışlardır. Maalesef ki bu akıl fukaraları kendilerine başbuğumuzu örnek aldıklarını söyleyerek ki zamanında onuda bağenmeyip eleştirmiş kişilerdir bunlar başbuğumuzun şu sözünü bilmezlermidir M.H.P DIŞINDA ÜLKÜCÜLÜK YAPANLAR YAHUDİ DÜKKANINDA ASILI BESMELEYE BENZER.

Kıymetli dava arkadaşlarım genel başkanımızın dediği gibi biz şehitler ölmez vatan bölünmez seslenişindeki cesaretiz biz ne mutlu türküm diyenlerin son kalesiyiz. Biz düşmemeliyiz biz düşersek tarih düşer biz düşersek bayrak düşer biz düşersek insanlık düşer. Kimse kendini bu davanın ve teşkilatın üstünde görmesin. Bu davanın kimseye diyet borcu yoktur olmayacaktır. Daha öncede denendi partiler kuruldu ama hepsi hüsranla sonuçlandı. M.H.P yine ayakta yine ülkenin en önemli partisi. Sözlerime son verirken başbuğumuzun şu sözlerini hatırlatmak isterim.

KURT KARIN DOYURMAK İÇİN KÖPEKLİĞE RAZI OLMAZ."dedi.

Hepinizi saygı ile selamlarım

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE….

 

Bakmadan Geçme