Memur-Sen'e Bayram Ziyareti

TBMM Başkanlık Divanı üyesi ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar

TBMM Başkanlık Divanı üyesi ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ile Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında Elazığ Memur-Sen İl temsilciliğini ziyaret ettiler.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Ramazan Bayramının bütün İslam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diledi. Memur-sen olarak şehrimiz ve ülkemiz için gerekli bütün çalışmaları yapacaklarını kaydeden Bahşi, milletvekili Ömer Serdar ile  Başkan Yanılmaz'a ziyaret ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: "15 TEMMUZ SÜRECİ YAD EDİLECEK"

Ziyarette yaptığı konuşmada huzur içerisinde bir Ramazan ayını birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Yanılmaz, 15 Temmuz süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

10-16 Temmuz tarihleri arasında, 15 Temmuz'da vatanı, istiklali ve istikbali uğruna şehit olmuş kardeşlerimizi yad edecek ve o süreci tekrar anımsatacak etkinlikler yapılacağını belirten Başkan Yanılmaz, Demokrasi Meydanını bir yıl önceki hali gibi yeniden düzenleyeceklerini söyledi.

"ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN MESİRE ALANI'NIN RESMİ AÇILIŞI 12 TEMMUZ'DA"

12 Temmuz tarihinde hemşerilerimizin yoğun ilgi ve beğeni ile rağbet gösterdiği Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı'nın resmi açılışını yapacaklarını belirten Başkan Yanılmaz, Esat Kabaklı başta olmak üzere birçok sanatçının açılışa katılacağını belirtti.

"Okunacak ilahi ve marşlarla milli ve manevi değerlerimize uygun bir  açılış programını  hep birlikte gerçekleştireceğiz" diyen Başkan Yanılmaz, yapılacak etkinlikler için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

ÖMER SERDAR: "15 TEMMUZ  KARA DEĞİL AK BİR GÜNDÜR"

Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam alemine huzur getirmesini dileyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, açıklamalarına 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatandaşlarımızın gösterdiği onurlu mücadeleden bahsederek devam etti.

"15 Temmuz sürecinin, küresel aktörler başta olmak üzere bir takım terör örgütleri tarafından kara bir günmüş gibi gösterme çabalarına karşı çıkmalıyız" diyen Ömer Serdar açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"15 Temmuz tarihi asla unutulmaması ve hafızalarda hep diri tutulması gereken bir süreçtir. Bizler o gün millet kavramını yeniden canlandırdık. O günü kara güne dönüştürmek isteyenlere bu millet ak bir sayfa açarak karşılık verdi. Bu açıdan 15 Temmuz bizlerin tekrar kurtuluşu ve bayramıdır. Bizlerde bu süreci bayram gibi yaşayalım" dedi.

Bakmadan Geçme