Mehtap Şenkaya CNR Kitap Fuarında İmza Attı

Ülkemizin son dönemde yetiştirmiş olduğu genç yazarlardan ve çocuk gelişim uzmanlarından Mehtap Şenkaya önceki gün Ensar Çocuk Yayınları standında minik okurlarıyla buluştu.

İstanbul Cnr Expo Fuar alanında düzenlenen CNR Kitap Fuarı’nda çocuk gelişimi üzerine yazdığı kitap serileri ve eğitim setleriyle çocuk okurların yakından tanıdığı isim olmayı başaran eğitimci yazar ve çocuk gelişim uzmanı Mehtap Şenkaya, Ensar Çocuk Yayınları standında minik okurları ve ebeveynleri ile bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşadı. Semt konaklarında eğitici seminer programları ve olan ve yaza doğru çıkacak yeni eserleri için yoğun bir mesai ve program koşuşturması yaşayan yazar Mehtap Şenkaya, Cnr kitap fuarında minik okurlarının ilgisiyle sinerjiyle enerji topladı.

Yazar Mehtap Şenkaya fuarda hem hayranlarıyla hasret giderdi hem de zamanı fırsatı çevirmeyi başardı. Kahramanmaraş'ın sosyal medya tv kanalı 46TV ekranlarında Eyüp Kadir Kılcı'nın hazırlayıp sunduğu "46 TV de Kültür ve Sanat" programına fuarda stant içerisinde canlı yayın konuğu oldu. Yayınlamış olduğu eğitici ve çocuk gelişimiyle alakalı birbirinden güzel eserlerini anlattı. Yakında çıkaracağı iki sürpriz eserden bahsetti. Önümüzdeki dönemde Anadolu vilayetlerinde yapılacak olan kitap fuarları ve hangi fuarlara katılacağını açıkladı.

Çocuk kitaplarının önemli yazarları arasında gösterilen yazarı imza gününde kendisi gibi yazar dostları Esra Şahin ve Ensar Çocuk Yayınları standında birlikte okurlarıyla buluşan Seca Öztürk yalnız bırakmadı. Yazarlar birbirilerine kitaplarını da imzaladı.

Yazar Mehtap Şenkaya sosyal medya: http://www.twitter.com/ErkenCocuklukk

Bakmadan Geçme