MATHAP'tan İl Müdürü Macit'e Ziyaret

MATHAP' Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformundan Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Tahir Macit e Hayırlı Olsun ziyareti.

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkan ve üyeleri birlik oda dernek başkanları kuruluş temsilcileri İl Müdürünü makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, Malatya Tarım ve Hayvancılığı ile ilgili istişarelerde bulundular.

 

Ziyarette Bir konuşma  yapanMalatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı ihsan Akın Sözlerine şöyle başladı,

Geçmiş aylarda talihsiz bir kaza geçiren, bu hafta itibariyle de görevine başlayan Gıda Tarım ve hayvancılık İl MüdürüTahir MACİT’egeçmiş olsun dileklerini ileten MATHAP Başkanı Sayın İhsan AKIN, “Platform üyeleri olarak İl Müdürümüzü makamında ziyaret ederek hem geçmiş olsun hem de göreve başlaması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için buradayız dedi. Bu anlamda müdürlük ile ilgili bir talihsiz yaşandı ama şu anda atlatıldı. Atlatılması gerekirdi, Çünkü Malatya da bu tür konular da Malatyalıların birlik olması lazım, destek olması lazım Malatya da ki kendi evlatlarına sahip çıkması lazım. Bu anlamda da sahip çıkan herkesten Allah razı olsun diyoruz, bizler hep beraber İl Müdürümüzle tabi ki sahada bazı sıkıntılar ve eksikliklerimiz var yine bu sıkıntılarımızı da istişare edip bizleri dinledi bu anlamda da inşallah gerekli çalışmaları yapacaktır.Tahir Bey her zaman üreticilerin ve birliklerin yanında yer alarak bizlere destek vermiştir. Sorun ve sıkıntıları el birliği ile birlikte aşmaya çalışacağız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Platform üyeleri olarak her zaman kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

 

Ev sahibi Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Tahir Macit ise sözlerine şöyle başladı,

MATHAP Başkanı ihsan Akın ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Tahir Macit “Geçirdiğim talihsiz elim kazadan dolayı dualarını ve moral desteğini esirgemeyen herkese minnettarım. Bu süreçte her zaman yanımda olan Platform üyesi tüm Başkanlarıma ayrıca teşekkür ederim. Mesaimize başladık. Tüm birikim ve imkanlarımızı Malatya Tarım ve Hayvancılığına katkı sağlamak için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İl ve İlçe Müdürlükleri olarak her zaman üreticilerimizin yanında olacağız” dedi.

Daha sonra Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı İhsan AKIN tarafından İl Müdürü Tahir Macit e çoban keçesi kepeneği minyatür tablosunu hediye etti.

Bakmadan Geçme