Maski'den Hekimhan'a Dev Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Hekimhan İlçesi genelinde maliyeti 33,5 milyon TL olan 328 kilometrelik altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

“11 İlçe İçinde En Büyük YatırımıHekimhan’a Yapıyoruz”          

Malatya merkez ve ilçelerinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmaları yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Hekimhan İlçesi genelinde 33,5 milyonTL değerindeki dev altyapı yatırımı yapıyoruz.İlçemizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için ilçe genelinde 328 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. 11 ilçe içinde en büyük yatırımı Hekimhan ilçemize yapıyoruz.” dedi.

 

“50 Yıllık Altyapı Sorununu Çözüyoruz”

            Hekimhan ilçesi genelinde altyapı yatırımları gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürlüğü 7,8 milyon TL değerindeki 111 kilometrelikiçmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamlayarak Hekimhan İlçesi’nisağlam altyapıya kavuşturuyor.AyrıcaDAP kapsamında maliyeti 2,3 TL olan 21 kilometrelik sulama kanalı inşasını tamamlandı. 3 yılda kurumsallaşmasını tamamlamış büyük bir kurum olmanın verdiği sorumlulukla çalıştıklarını belirten Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Hekimhan İlçemizin 50 yıllık altyapı sorununu çözmek için20,1 milyon TL değerinde 176 kilometrelik altyapı çalışmalarına devam ediyoruz. Yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte Hekimhan İlçe merkezimiz sağlam altyapıya kavuşacak. Malatya merkez ve Hekimhan İlçesi genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz Malatya’nın tamamını sağlam altyapıya kavuşturmak ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak. Özveriyle 7 gün 24 saat çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme