Malatya Yüzme İl Temsilciliğine atama

Malatya Yüzme İl Temsilciliğine, Malatya Turgut Özal Üniversitesi-Egzersiz ve Spor Bilimlerinde görevli Dr.Öğr.Üyesi Yalçın Aydın getirildi .


Malatya Yüzme İl Temsilciliğine, Malatya Turgut Özal Üniversitesi-Egzersiz ve Spor Bilimlerinde görevli Dr.Öğr.Üyesi Yalçın AYDIN getirildi .

Görevlendirme ile alakalı açıklamalarda bulunan AYDIN  
" Öncelikle bu görevi şahsıma layık gören Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan YALÇIN' a ve bu süreçte yanımda olan ve Malatya sporu için bir şans olan Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Durmuş ÖZGÜL' e teşekkür ederim. 


Öncelikli hedefimizin depremin vatandaşlarımıza vermiş olduğu psikolojik zararı halkımızı havuzlarımıza çekerek hafızalardan silmek ve daha sonra Malatya'yı yüzme branşında tekrar eski günlerine bir an önce döndürmek.

Malatya yüzme branşında il dışında ve yurt dışında madalya sahibi başarılı yüzme  sporcularına  sahip bir ilimiz. Tabi bu  başarılı sporcularımızın  arkasında çalışkan, görevini layığıyla yapan antrenörlerimiz var. Tesislerimizde işin mutfağından gelen spor bilimleri mezunu arkadaşlarımız, idarecilerimiz var. Bunun yanı sıra ilimizde yüzme branşında büyük şampiyonaların yapılabileceği tesis olarak ülkemizde nadir olan bir olimpik yüzme havuzuna sahibiz ve ayrıca iki adet butik diye adlandıracağımız yüzme havuzumuz ve Orduzu mesire alanında bir adet açık yüzme havuzumuz var. Bizlerde yüzme camiası olarak devletimizin gençlerimizin hizmetine sunduğu bu güzel tesislerde daha başarılı sporcular yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İdarecilerimizle, antrenörlerimizle, velilerimizle ve sporcularımızla birlikle bir aile ortamı oluşturarak, en önemlisi bölmeden, bölüştürmeden başarı için ne yapmamız gerekirse yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme