Malatya Muay Thai'da Önemli Başarı Elde Etti

Türkiye Muay Thai Federasyonu

Türkiye Muay Thai Federasyonu Tarafından 12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Özel Harekâtçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri anısına Çocuklar Türkiye Şampiyonası Düzenlendi.

 

Şampiyonaya Katılan Yeni Olimpiyat Spor Kulübü Başkanı Malatya Bölge Antrenörü ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz şampiyona ile ilgili açıklamalardabulundu: “MalatyaMuay Thai Milli Takım 4 spor kulübü 14 sporcu ile katıldığımız şampiyonada önemli dereceler elde ettik Şampiyonada 3 sporcumuz ikinci

3 sporcumuz üçüncüoldu. Bütün sporcular kendi imkânlarıyla şampiyonaya katıldılar ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hiçbir sporcuya maalesef destek vermedi yaklaşık 20 sporcu mağdur olup şampiyonaya katılamadı. Şunu gördüm ki Malatya’da niye olimpiyat ve dünya şampiyonu çıkmadığını daha iyi anlıyorum. Spora destek vermeyen ve önemsemeyen bir anlayış olduğu sürece sporcu ve Antrenörlerde başarı beklemesinler. Dereceye giren sporcularımızı Spor İl Müdürlüğüne çıkarmayacağız: gibi ifadelerde bulundu.

Bakmadan Geçme