Mabidap'a Yılın En Başarılı STK Ödülü

Türkiye'nin Seksen Bir İlinden Birçok Sanatçının ve Siyasetçinin Bulunduğu Europen Awards 3. Avrupa Ödülleri Gecesinde Malatya'dan (Mabidap) Malatya Birlik Ve Dayanışma Platformu Yılın En Başarılı STK Ödülüne Layık Görüldü

Europen Awards 3. Avrupa Ödülleri Gecesinde konuşma yapan Mabidap  Yönetim Kurulu Başkanı  Doğan Dönmez , ‘Malatya’lı hemşerilerimiz adına bu ödülü almanın heyecanını ve haklı gururunu yaşamaktayız. Mabidap platformu üst yönetim kurulumuza ana kadememize kadın kollarımıza ve gençlik kollarına bu ekipde bulunan tüm çalışanlara canı gönülden teşekkür ediyoruz’’dedi. 
Asıl amaçlarının ,Her yaştan ve her kesimden bireye hitap  ederek toplum üzerinde farkındalık yaratıp toplumun aydınlanması üzerine eğitim, sosyal ekonomik, kültürel ve toplumsal konularda bireyleri bilinclendirerek geçmişine bağlı kültürünü korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çalışma projeler öneriler ve faaliyet yürütmek olduğunu ifade eden Başkan Dönmez ,’’ bunun yanı sıra yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla hemsirilerimize hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan girisimci, gelişime açık ,Malatya'nın tanıtımına ve birlik olmasına katkı sunan bir sivil toplum kuruluşu olarak ilerlemekteyiz ve yaşanılan altı şubat depreminden bugüne kadar tüm ekipleriyle sahada zaman ve saat gözetmeksizin büyük bir özveriyle vatandaş odaklı çalışmalarımızı devam ettirmiş bulunmaktayız. Gerek sosyal medya gerek  basında da çalışmalarımız büyük bir yer bulmuştur’’şeklinde konuştu.
Malatya'nın yeniden inşası ve ihyası için Mabidap olarak samimiyetine inandığımız gerçek Malatya’lılar ve Malatya'mızın derdiyle dertlenen platformumuz Malatya'mızı hiçbir şekilde sahipsiz bırakmayıp, Malatya'ya hizmet ve destek olmak için kamu kurum ve kuruluşlarla ortak akıl ile hareket ederek birlik  ve beraberliği sağlayarak calışmalarına devam edeceğini belirten Mabidap Genel Başkanı Doğan Dönmez, başta Malatya’lılar olmak üzere, siyasetçilere, kamu kurum ve kuruluşlara,yerel ve ulusal basına  teşekkürlerini iletti.
 

Bakmadan Geçme