Lise Öğrencilerinden Minik Öğrencilere Destek

Mahmut Çalık Anadolu Lisesi öğrencileri, köy okullarındaki küçük öğrenci kardeşlerine yardım yaptı.

Mahmut Çalık Lisesi’nden mezun olan ve hala okuyan öğrencilerin birlikte yürüttüğü kampanya ile köy okullarındaki öğrencilerin eksikleri giderildi.

Okuldan mezun olmuş ve hala okuyan öğrencilerin organizasyonu ile toplanan malzemeler Arapgir  SuceynBostancık ve  Konducak Okullarında öğrencilere dağıtıldı.

Kafile Lideri Müdür Yardımcısı Osman Aladağ ve Bilişim Teknolojisi Öğretmeni Muhammed Karagöz, hazırlanan malzemelerin ihtiyaç sahiplerine kazandırılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Yardım alan okul idarecileri, öğrencilerin yüreğini ve bedenini ısıtan giyecek yardımlarının yerinde olduğunu, bu duyarlılığın tüm halkımızda yaygınlaşacağını umut ettiklerini ifade ettiler. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Mahmut Çalık Anadolu Lisesi idaresi ve okul aile birliği sözcüleri; “Değerli Büyüğümüz Mahmut Çalık Beyefendinin bize ve Eğitim camiamıza hediye ettiği bu güzide okulun fertleri olarak onun davranışlarını kendimize örnek aldık. İmkânları bizden kıt olan kardeşlerimize, karınca kararınca yardımda bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Elbette onun kadar hizmet etmemiz mümkün değildir. Ama geleceğin nesli olan bizler, imkânlarımız el verdiği sürece bu alışkanlıklarımız devam edecektir. Çünkü Veren El Alan Elden Üstündür. Bu tür davranışların ilimizde ve ülkemizde yaygınlaşması en büyük temennimizdir. Çünkü paylaştıkça mutluluğumuz artar” Dediler.  

   Okul Aile Birliğinin gelecekteki hedeflerinin başında Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Vakıfını kurmak olduğu da belirtildi. 

     

Bakmadan Geçme