Kürsübaşı'na Davetlisiniz

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kürsübaşı programları her hafta düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kürsübaşı programları her hafta düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonundaki etkinlikler iki hafta süresince Belediye Kültür Merkezi’nde musiki severleri bir araya getirecek. Programda mahalli musikinin eşsiz örnekleri sunulacak.

Mahalli musikiyi yeni nesle tanıtmak ve yüz yıllarca süren geleneği yaşatmak adına düzenlenen programa hemşehrilerimizin ilgisi yoğun bir şekilde sürerken, ikramlarla süslenen Kürsübaşı etkinliği canlı yayınla da tüm dünyadan izleniyor.

Belediye Kültür Merkezi’nde Perşembe günü saat 20’de başlayacak Kürsübaşı programında Kürsübaşı ekibi mahalli musiki icra edecek. İkinci bölümde ise belediye mehter takımı konserine yer verilecek.

Geleneksel olarak her hafta mutat bir şekilde Kürsübaşı programlarını düzenlediklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonundaki etkinliklerin iki hafta süresince Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacağını belirterek, Perşembe günü saat 20’de düzenlenecek programa tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme