Kitapseverler Bu Fuarı Bekliyor

BAŞKAN YANILMAZ: 'HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI'

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı 29 Eylül Cuma günü saat 16.00’da kitapseverlere kapılarını açacak. Ahmet Aytar Meydanı’nda 1800 m² alan üzerine kurulan kapalı mekanda gerçekleşecek fuara ünlü yazarlar akın edecek. Kitapseverlerin ilgiyle beklediği fuarla ilgili Elazığ Belediyesi günler öncesinden bütün hazırlıklarını tamamlayarak, fuarın eksiksiz bir şekilde geçmesi adına çalışmalarını yürütüyor.

ÜNLÜ YAZARLAR ELAZIĞ’DA

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı ünlü yazarların akınına uğrayacak. Kamuoyunun yakından tanıdığı isimler kitap fuarında söyleşi ve imza günlerine katılarak kitapseverlerle bir arada olacak. Mete Yarar, Mustafa Armağan, Talha Uğurluel, Pelin Çift, Prof. Dr. Mehmet Çelik, Betül Soysal Bozdoğan, Sinan Yağmur gibi ünlü isimler, hem kitap imza gününe katılacak hem de güncel konularla ilgili söyleşiler gerçekleştirecek.

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

Türkiye’nin saygın 115 yayınevinin stant açacağı Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı son hazırlık çalışmalarıyla Cuma günü kitapseverlere kapılarını açacak. Ahmet Aytar Meydanı’ndaki çalışmalar normal seyrinde devam ederken, ekipler kurulum işlemlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

ELAZIĞLI ŞAİR VE YAZARLAR UNUTULMADI

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı’nda Elazığ Belediyesi standının yanında Elazığlı Şair ve Yazarlar için de stant alanı oluşturuldu. 10 gün sürecek fuarda Elazığlı Şair ve Yazarlar kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla buluşacak.

SÖYLEŞİ ALANI OLUŞTURULDU

Kitap Fuarı içinde 150 m² alanda ünlü yazarların söyleşileri için bir yer oluşturuldu. Söyleşi alanına platform kurularak yazarlar hem imza hem de söyleşilerini burada yapma imkânına kavuşacak.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ, KİTAP FUARINA ODAKLANDI”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kitapseverlerin günlerden beri bu fuarı beklediğini ifade ederek açıklamasında şunları söyledi: “Yıllardan beri Elazığlıların büyük bir özlemle beklediği kitap fuarı Cuma günü kapılarını açacak. 8 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek fuara çok sayıda kitapseverin katılacağını ve birbirinden güzel kitaplardan istifade edeceklerini ümit ediyoruz. Fuar için günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamlayarak, ilgili yayınevleriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Fuara şehir merkezinden, ilçe ve beldelerimizden çok kişinin katılımını sağlamak adına tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kitap Fuarı’na öğrencilerin gelmesi için otobüslerimiz gün içerisinde seferler düzenleyecek. Amacımız böylesi güzel bir fuara öğrencilerin yüksek oranda katılımını sağlamaktır. Kitap Fuarı’na kamuoyunun yakından tanıdığı yazarlar katılarak hem söyleşi gerçekleştirecekler hem de kitaplarını imzalayacaklar. Cuma günü Saat 16.00’da resmi açılışını yapacağımız fuara tüm hemşerilerimiz davetlidir”.

Bakmadan Geçme