Kent Konseyi Üniversite Öğrenci Kulüpleri Buluşması

Serdar İnce Sivas Kent Konseyi Başkanı

Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Öğrenci kulüpleriyle  21.10.2017 Cumartesi günü saat 14.00 te Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde,Tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya  Sivas Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce ,Kent Konseyi  Genel Sekreteri  Mahmut Ateşalp  Kent Konseyi Gençlik  Sorumlusu  İbrahim İbicek  ve çok sayıda Üniversite Öğrenci Kulüp Başkanları katıldı.

Öğrencilerle yapılan toplantıda, Sivas kent konseyi olarak üniversiteyle şehir arasında bir köprü görevi yaparak gençlerimize, her platformda birlikte hareket etmek istediğimizi, her türlü proje ve faaliyetlerinde destek olacağımızı bildirdik. Yaklaşık 50 Üniversite öğrenci konsey ve kulüplerin den katılım sağlandı. Karşılıklı, Gençlerimiz adına neler yapabiliriz yaşanan problemlerin üstesinden nasıl gelebiliriz bunun için nasıl bir yol haritası izlememiz gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

Kent Konseyi olarak, Öğrencilerimizin sorunlarını da dinleme  fırsatı bulduğumuz toplantı, ileride yapacağımız faaliyetlerin ilk adımı olarak ta değerlendirildi. Öğrenci temsilcileri,  bu tür organizasyonlar bizler adına çok önemli, bu anlamda  Tanışma toplantısı yaptığı için Kent Konseyine Teşekkür ediyoruz ve Yapılacak tüm Faaliyetlerde bizlerin yanında olacağına inanıyoruz dediler. Bundan sonra bu toplantıların devam etmesi gerektiği konusunda karar  alındı.

Bakmadan Geçme