Kavuk, 'Önceliğimiz Depremin Yaralarının Sarılmasıdır'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kahraman Kavuk, Dilek Mahallesini ziyaret ederek, ev sohbetinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt’un kenar mahallelerinin her birinin ayrı bir çekim ve alt merkez olmayı hak ettiğini belirten Kahraman Kavuk, “Yeşilyurt’un sadece ana merkezini değil, her köşesini aynı ölçüde geliştirme adına göreve talip olduk.

Yeşilyurt’un geçmişte Dilek gibi belde olan büyük mahallelerini depreme dayanıklı ve şehircilik standartlarının her yönüyle uygulandığı birer alt merkez yapmak durumundayız. Yatırım ve projelerimizin temelini bütüncül bir kalkınma stratejisi oluşturuyor. 6 Şubat depremleri sonucu yaşanan felaketin bir daha tekrarlanmaması adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedefler bizim için önceliklidir. Yeşilyurt her yönüyle kalkınırken, şehir olarak büyürken yeşil kalmaya, yeşil olmaya devam edecektir.” dedi.

 

Yeşilyurt ilçesinde en önemli konu başlığının depremin yaralarının biran önce sarılması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde en hızlı şekilde kalıcı çözüm yollarını hayata geçirmek olduğunu belirten AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Kahraman Kavuk, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz varken, bizim için korkulacak, çekilecek, teslim olunacak hiç bir sorun yoktur, olamaz.” İfadelerini kaydetti.

 

Bakmadan Geçme