Karşıyaka İçin Köprü Ve Viyadük

Karşıyaka Mahallesi'nin ulaşım sorununu bitirecek olan köprünün yapımına

Karşıyaka Mahallesi'nin ulaşım sorununu bitirecek olan köprünün yapımına yaz aylarında başlandı. Bununla birlikte Karşıyaka Köprüsü'nün bağlantı yolları noktasında Devlet Su İşleri Kavşağı’nda Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve bulvar boyunca uzanan demiryolunu geçecek olan köprülü kavşağın da çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

DSİ Kavşağı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karaman’dan bilgi aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Sami Aydın “Öncelikle çalışmalarda bize destek olan DSİ Bölge Müdürümüze ve Sivas kamuoyuna anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. 4 İşletme Bölge Müdürlüğümüzle birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda hem Karşıyaka Bölgesine ulaşımı sağlayacağız hem de stadyuma araç ulaşımı için yeni bir alternatif oluşacak. Aynı zamanda stadyumun karşısında yaya üst geçidi yapılmakta. Bu çalışmalar tamamlandığında hem Karşıyaka şehir bağlantısı hem de stadyum bağlantısı güçlenmiş olacak.” dedi.

Projenin önemine değinen Başkan Aydın, “Askeri alanında içerisinden geçiyoruz. Bu konuda Vali Davut Gül ve Komutanlarımıza da teşekkür ediyorum, çok destek verdiler. Kasım ayı sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz projede vatandaşlarımızdan 1.5 ay daha hoşgörü göstermelerini istiyorum, sonrasında hem Sivas’a hem de bölgeye önemli bir çalışma kazandırmış olacağız.” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme