Kapıköyde Sahte Pasaportlu Fetöcü Yakalandı

KAPIKÖYDE SAHTE PASAPORTLA FETÖCÜ ELE GEÇİRİLDİ

Kapıköy Gümrük Kapısından İran’a çıkış yapmak üzere gelen bir yolcunun hal ve tavırlarından şüphelenen görevli muhafaza memurları, şahıstan kontrol etmek üzere kimlik ve pasaportunu istemiştir. İlgili personel tarafından yapılan kontrollerde; Selman KILCI ismine düzenlenmiş olan pasaportun çıkış mühründe bir farklılık olduğu tespit edilmiştir.

Mührün sahte olması ihtimali üzerine Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliğince şahıs gözetim altında tutularak pasaportu, incelenmek üzere Emniyet Pasaport Şube Müdürlüğüne götürülmüştür. Yapılan incelemede, pasaportta yer alan çıkış mührünün numarasının ve renginin farklı olduğu teyit edilmiş; pasaportun seri numarasıyla yaptırılan sorguda ise pasaportun Selman KILCI’ya değil Mendo EYİKAT’a ait olduğu ortaya çıkarılmıştır.

Bunun üzerine yapılan GBT sorgusunda şüphelinin FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan arandığı tespit edilmiş ve derhal Saray Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiştir. Hakkında gözaltı kararı verilen şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme