Kadın Meclisi Üyeleri Mardin Gezisi ile Yorgunluklarını Attı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kültürel geziler kapsamında Mardin iline günü birlik gezi düzenledi. Düzenlenen gezi programına Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve Kadın Meclisi genel kurul üyeleri katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, kadınların sosyal ve kültürel hayattan kopmamaları adına kadın meclisi olarak yapmış oldukları bilinçlendirme çalışmalarını yanı sıra gezi programları ile de bunu desteklediklerini ifade etti.  

Yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların yorgunluğunu Mardin gezisi ile taçlandırdıklarını belirten Bulut, “ Kadınların yorgunluklarını atmak ve ülkemizin doğal kültürel zenginliklerini görmeleri adına il dışı gezi programlarını önemsiyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni Mardin, Eski Mardin, Midyat, Kasımiye Medresesi, Mor Gabriel Manastırı, Ulu Cami ve bir çok tarihi mekânı gezen kadınlar düzenlenen geziden duydukları memnuniyeti ifade ederek Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme