İÜBİS Önce Tarihe Sonra Ata'ya Yolculuk Yaptı

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu aralıksız sürdürdüğü faaliyetlerine yenilerini ekliyor.

hafta düzenledikleri şehir içi turların yanında şehir dışı programları da düzenlemeye devam ediyor.

 

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak üzere yollara düştü. Çanakkale’yi gezerek tarihi bir yolculuk yaptıktan sonra Ankara’da mola veren ekip, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmayarak Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Topluluk üyelerinin bir kısmı manevi görevlerini yerine getirirken bir kısmı da dördüncüsü düzenlenen Ege Üniversitesi Dağ Bisikleti Yarışmasına katıldı. Takım olarak bayanlarda Türkiye Şampiyonluğu alan ekip, bireyselde üçüncülük, dördüncülük, beşincilik derecelerinin sahibi oldu.

 

Topluluk Başkanı Uğur Özdemir, Çanakkale Zaferi’nde emeği geçen herkese sonsuz saygı ve minnet duyduklarını belirterek Çanakkale’ye gitme imkânı sağladıkları için Rektör Prof. Dr Ahmet Kızılay ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Sn. Ömer Çelik'e teşekkür etti.

 

Özdemir; “18 Mart’ta İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak Türkiye’nin üç bir yanındaydık. Bir ekibimiz 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlamak üzere ecdat topraklarındayken, yarış takımımız Ege Üniversitesinde düzenlenen Üniversitelerarası Dağ Bisikleti yarışında ter döktü ve Malatya’daki tur ekibimiz ise geleneksel hafta sonu turundaydı. İnönü Bisiklet her yerde” şeklinde konuştu.

 

HABER:ÖZGE SEVER

Bakmadan Geçme