Hayvan Hastanesi Umut Olmaya Devam Ediyor

Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi' hizmetlerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan, bölgedeki sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarını sağlayan tam donanımlı ‘Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’ hizmetlerine devam ediyor.

Bir köpek düşünün sizi tehlikelerden koruyan kollayan ve hiç kimsenin size sadık olmadığı kadar sadık.. Hayatınızda bir hayvan varsa ondan bir dakika bile ayrılmak zorunda olmamanın yollarını ararsanız. Bu durum ise onların hayatımızdaki yerinin çok daha derin ve anlamlı olduğunun bir işareti. Kimi zaman arkadaş, kimi zaman koruyucu, kimi zaman neşemiz, olan sokak hayvanları artık sahipsiz değil.

Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarptığı sokak köpeği, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Malatya Caddesi'nde bir sokak köpeğine plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ayağında kırık ve vücudunun farklı yerlerinde yaralar oluşan köpeği gören duyarlı vatandaşlar, 153 beyaz masayı arayarak haber verdikten kısa süre sonra ekipler kazanın meydana geldiği bölgeye gidip yaralı köpeği hayvan hastanesine götürdü.

SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevinde uzman ekipler tarafından gerçekleştirilen ameliyatlar sonrasında sokak hayvanları yeniden doğal ortama salınıyor. Geçtiğimiz günlerde yaralı bir hayvan için seferber olan ekipler, ilk müdahalenin ardından yaralı hayvanı Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ne kaldırıp burada tedavi altına aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi Koordinatörü Veteriner Hekim Doç. Dr. Mustafa Köm, yapılan incelemeler sonucunda hastanın sol ön ayağında ciddi bir kırığın tespit edildiğini ve hemen tedavi altına alındığını belirtti.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi veterinerlerinden Vesile Tutcugil ise “ Köpeğin hayati tehlikesinin olmadığını, ancak sol ön ayağında ciddi bir kırık olduğunun tespit edildiğini, gerekli müdahalenin ardından köpeğin doğal ortama salınacağını ifade etti.”

Bakmadan Geçme