• Haberler
  • Genel
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet ,'DamıtılanYalnızlık' adlı şiir kitabının yazarı kas hastası Zekine Dündar'ı ziyaret etti

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet ,'DamıtılanYalnızlık' adlı şiir kitabının yazarı kas hastası Zekine Dündar'ı ziyaret etti

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet ,'DamıtılanYalnızlık' adlı şiir kitabının yazarı kas hastası Zekine Dündar'ı ziyaret etti.

Hanımefendi Hanife Yazıcı ziyareti esnasında “Duygu ve düşüncelerimize tercüman olan   ve üstün başarı hikayesini yansıtan “Damıtılan Yalnızlık” adlışiir kitabının yazarı Zekine Dündar kızımızı, yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bu kitabı değerli kılan şey, kızımızın engellere rağmen yaşama sevincini kaybetmeden kalıcı bir eser ortaya koymasıdır. Bu eserle, bizlere örnek olacak bir başarı örneği göstermiştir. Biz de bugünbaşarısına ortak olmak için buradayız.Kızımızın başarısının arkasında durmaya ve ona destek olmaya devam edeceğiz.”dedi.
Zekine Dündar ve ailesi, kendilerine yapılan anlamlı ziyaretten ötürü Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.
 

Bakmadan Geçme