• Haberler
  • Malatya
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı,İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, SYD Vakfı Müdürü Bülent Hancı ve Aile ve Sosyal Hizmetlerİl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar’dan oluşan heyet,aziz şehidimiz  Polis Memuru Cumali Sancar’ın ailesini evinde ziyaret etti. 
Şehidimizin değerli ailesine baş sağlığı dileyen Hanımefendi"Devlet ve millet olarak şehitlerimizin emanetlerine her daim sahip çıkacağız.Vatanımızın güvenliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.
Şehidimizin ailesi, Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerekteşekkür etti.
Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan İlimizdeki Ailelere ziyaret
Şehit ailesi ziyaretinden sonraHanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşiyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet, Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ailelerin evlerine konuk oldu.
Ziyaretleri esnasında Hanımefendi, ailelerle bir süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi.Hanımefendi Yazıcı “Devletimizin imkanları doğrultusunda yapılan yardımları adil bir şekilde ailelerimize ulaştırarak yanlarında olmaya ve sosyal hizmetlerden yararlanmalarını sağlamaya devam edeceğiz.” dedi. 
Devletin desteğini yanında hisseden aileler ise; Hanımefendiye ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etmelerinin ardından  fotoğraf çekimiyle ziyaretler son buldu.
 

Bakmadan Geçme