Gülhan Kırıcı Bayındır'dan ABYB'ye Ziyaret

Ak Parti Kale İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Gülhan Kırıcı Bayındır, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Bayındır ziyarette ,Kale İlçe’sinin  sıkıntı ve sorunları konusunda Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleriyle istişare de bulundu.
31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Ak Parti Kale İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Gülhan Kırıcı Bayındır göreve seçildiği taktirde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi.
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bayındır, Coğrafi konumu itibariyle Doğu ile Batı'nın kesişme noktasında bulunan Malatya, gelişime en açık olan illerden birisidir. Nitekim Kale İlçemizde aynı derece önemlidir. Sağlıklı bir yapılaşma ve doğru bir kentleşme, Kale için vazgeçilemez bir önceliktir. Bu süreçte , konut, yeşil alanlar, ticaret ,istihdam ,alt yapı ihtiyaçlarına cevap veren; çevresel sürdürülebilirliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği gözeten daha yaşanabilir, güvenli bir İlçe imar etmek istiyoruz. Kale İlçemizin  50 yıllık planını oluşturarak bu plan doğrultusunda yeni bir İlçe modeli ortaya koyacağız’’şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise Gülhan Kırıcı Bayındır ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti, başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme