Geleceğin Liderleri 'Dijital Dönüşüm' de

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği(ASİAD), Türkiye’nin dijitalleşme sürecinde kamu ve özel sektöre yol haritası oluşturmak üzere “Dijital Dönüşüm” teması ile 3’üncü ASİAD Zirvesi’ni düzenledi. Dijital dönüşümün önemi ve yol gösterici yaklaşımların ele alındığı Zirve’de, Türk sanayicilerinin rekabet gücünün artırılması için ülke uygulamaları incelenerek, gerekli düzenlemeler ve teşvikler belirlendi, kamu otoritelerinden beklentiler ortaya kondu.

JW Marriott-Ankara Otel’de gerçekleştirilen 3’üncü ASİAD Zirvesi, Türkiye’nin dijital dönüşüm aktörlerini bir araya getirdi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Eda Ersoy Tombakoğluzirvenin açılış konuşmalarını yaparak dijital dönüşüm konusuna dikkat çekti.

Dijital dönüşümün önemi ve yol gösterici yaklaşımların ele alındığı zirveye Mektebim destek veren tek eğitim kurumu oldu.

Mektebim Yaşamkent Kampüsü lise öğrencilerinin katıldığı zirvede Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem öğrencilerle sohbet ederek siz gençlere büyük iş düşüyor diyerek öğrencileri katılımlarından dolayı tebrik ettiler.

Türksat Genel Müdürü Cenk Şen, Mektebim öğrencileri ile bir araya gelerek “gelecek sizin parmaklarınızda, geleceği sizler tasarlayacaksınız” dedi.

Havelsan Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, PTT Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir’ in de katıldığı zirve iş dünyasından yoğun ilgi gördü.

Bakmadan Geçme