Geçit: 'Malatya'mızı Yeniden Ayağa Kaldıracak Ekip Karşınızda Ve Milletimizden Görev Bekliyor'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.İlhan Geçit,'Sandıklara giderek demokrasinin gücüne güç katacak olan tüm hemşehrilerimin ferasetine güvenimiz tam. 6 Şubat'ta yıkılan Malatya'mızı yeniden ayağa kaldıracak ekip şuanda karşınızda ve hizmetkar olmak için sizlerden görev bekliyor'dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine sayısı saatler kala saha çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, tutmadık el, dokunmadık yürek bırakmayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.İlhan Geçit, vatandaşların ferasetine güveninin tam olduğunu belirterek, “Sandıklara giderek demokrasinin gücüne güç katacak olan tüm hemşehrilerimin ferasetine güvenimiz tam. 6 Şubat’ta yıkılan Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracak ekip şuanda karşınızda ve hizmetkar olmak için sizlerden görev bekliyor” dedi. 
“Rabbim, Bizi Milletimize ve Dostlarımıza Mahcup Etmesin” diyerek çıktığı bu kutlu yolda kapı kapı gezen ve tüm vatandaşların dertlerini dinleyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.İlhan Geçit, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sayılı saatler kala vatandaşlara, demokrasinin namusu olan sandığa mutlaka gitme çağrısında bulundu. Malatyalı vatandaşların ferasetine güveninin tam olduğunu aktaran Başkan adayı Geçit, Malatya’yı düştüğü yerden ayağa kaldıracak ekibi hazır olduğunu ve vatandaşlardan görev beklediklerine de dikkat çekti. Seçimlerin Malatya ve ülkemize hayırlı uğurlu olması temennisinde de bulunan Geçit, sandıktan çıkan karara her zaman saygı duyacaklarının altını çizerek, aziz milletin sandıkta en doğru vereceğine de inancının tam olduğunu belirtti.
“VATANDAŞLARIMIZIN CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENİ TAM”
Vatandaşların Dünya lideri Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur ittifakına güvenlerinin tam olduğunu aktaran AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “31 Mart akşamı sonuçlar ne olursa olsun, halkımızın verdiği karara bugüne kadar hep saygı duyduk, yine duyacağız. Biz, 53 gün boyunca sahada gezmedik yer, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık ve ilimizi nasıl ayağa kaldırırız onu anlattık, projelerimizi anlattık. Esnaf ziyaretleri yapık, konteynerleri gezdik. Tek tek vatandaşlarımızın elini sıktık ve sorunlarını, taleplerini dinledik. Hükümetimizin yapacaklarını anlattık. Vatandaşlarımızsın sorunlarını yerinde tespit ederek paydaş kurumlarla bazı sorunları hemen çözdük. Yeşilyurt ilçesi Antakya’dan sonra depremden en çok etkilenen ilçe. 41 tane konteyner kentimiz var ve 50 bin civarında vatandaşımız yaşıyor. Bu süreçte onları ziyaret ettik. Depremden hemen sonra çadır ve ardından konteynerlerine yerleştirilmelerinden dolayı hükümetimize teşekkür ediyorlar ama bir an önce de evlerinin teslim edilmesini bekliyorlar. Bizler de onlara bu süreçte hükümetimizin kalıcı konutlarla ilgili yaptığı çalışmaları anlatıyoruz. Bir yıl içinde 55 bin konutun vatandaşlara teslim edileceğini anlattık. Esnaflarımıza 11 ay içerisinde çarşının ayağa kaldırılacağını söyledik. Saray Mahallesinin ihalesi bitti. Onu müjdeledik. Niyazi Mısri bölgesindeki çalışmaları anlattık. Vatandaşlarımıza bu şehri iki yıl içerisinde ayağa kaldıracağımızı ve bunu nasıl yapacağımızı detaylı izah ettik. Bu noktada vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümete olan güveni tam. Biz, Malatya halkının ferasetine güveniyoruz. Seçimlerin Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızı verecekleri karara saygı duyacağız. Karar ne olursa olsun, seçimlerin Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme