Fotoğraf Yarışması'na Son Katılım 27 Ekim...

'Yaşayan Şehir Sivas' adlı fotoğraf yarışması düzenledi

Sivas Belediyesi,  bir kültür ve tarih şehri olan Sivas'ın tüm değerlerini ve sosyal hayatını belgeleyerek tanıtımına katkı sağlamak amacıyla "Yaşayan Şehir Sivas" adlı fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışmaya son katılım tarihi 27 Ekim...

Fotoğraf sanatına dikkat çekmek ve bu alanda yeteneği olan başarılı kişileri ödüllendirmek için düzenlenen yarışmaya katılım yaklaşık bir yıldır devam ediyordu. 27 Ekim tarihinde son bulacak başvuruların ardından en iyi fotoğraflar, jüri ve halk oylamasıyla belirlenecek.

Siyah-beyaz ve renkli olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada dereceye girenlere para ödülü verilecek. Siyah-beyaz dalında birinciye 7 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye 2 bin ve jüri özel ödülüne ise bin lira para ödülü verilecek. Renkli kategoride ise birinci 5 bin, ikinci 3 bin, üçüncü bin ve jüri özel ödülü ise yine bin liraya sahip olacak.

Yarışma jürisi ise ünlü yönetmen, oyuncu ve akademisyenlerden oluşuyor.

Bilal SERT - Akademisyen

Elif ÖZTÜRK - Foto Muhabiri

Fatih HARAÇCI - Fotoğrafçı

Haluk ÇAĞDAŞ - Yazar

İrem SAK - Oyuncu

Kayhan ÖZER - Fotoğrafçı

Mahir Kuzucu - Mühendis

Dr. Onur TAYDAŞ - Akademisyen

Selahattin YASAK - Akademisyen

Selçuk AYDEMiR - Yönetmen

Ünal TORUN - Basın Müşaviri

Yarışmacılar fotoğrafları Sivas Belediyesi'nin web sitesi üzerinden yüklüyor. Kente ait görsel bir bellek oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmaya bir dalda en fazla 4 farklı fotoğrafla başvuru yapılabiliyor.

Yarışmacıların göndermiş olduğu fotoğraflar öncelikle Belediye’nin web sitesi üzerinden halk oylamasına açılacak. Ardından ilk yüze giren fotoğraflar jürinin beğenisine sunulacak.

Yarışmayla ilgili başvuru şartları ve tüm bilgilere http://www.sivas.bel.tr/fotografyarismasi adresinden ulaşılabiliyor.

Bakmadan Geçme