Etkili Yağışın Ardından Hummalı Temizlik

Elazığ Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın hemen ardından şehir genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

Elazığ Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın hemen ardından şehir genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattı. Ekipler, metrekareye 11 kilogram yağışın düştüğü şehir merkezinde, ani bastıran yağmur sonrasında vatandaşlarımızın durumdan olumsuz etkilenmemesi için gerekli bütün çalışmaları gerçekleştirdi.

 

MAZGAL VE IZGARALAR TEMİZLENDİ

Elazığ Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yağışın hemen sonrasında başlatılan çalışmalar doğrultusunda ara sokaklar, yol ve kaldırım kenarları, yağmur suyu ızgaraları ile park ve bahçelerdeki kalıntılar detaylıca temizlendi.

Özellikle yağmur suyu kolektör hat ve ızgaralarının, çeşitli malzemelerin birikmesi sonucunda işlevini yitirmemesi için temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını yapan belediye ekipleri ivedi bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirdi.  Hemşerilerimizin herhangi bir aksaklık yaşamamaları için sabah saatlerine kadar devam eden temizlik çalışmalarında, ekipler ana arterler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı güzergâhları detaylıca temizledi.

 

KALDIRIMLAR YIKANDI

Ekipler ayrıca şehrin ortak kullanım alanları olan cadde, sokak, bulvar,  meydan, kaldırım ve üstgeçitlerde mevsim koşulları ve rutin temizlik çalışmaları gereği süpürme ve yıkama çalışmalarını gerçekleştirirken bir yandan da otobüs durakları gibi vatandaşların yoğun kullanım gösterdiği noktaları buharlı yıkama aracıyla dezenfekte etti.

Bakmadan Geçme