Eski Bakan Emiroğlu, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Eski Milli Eğitim Bakanlarından Metin Emiroğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Eski Milli Eğitim Bakanlarından Metin Emiroğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetler konuşuldu.

 Eski Milli Eğitim Bakanlarından Metin Emiroğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Eski Milli Eğitim Bakanı Metin Emiroğlu, “Değerli başkanımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yapılan hizmetler hakkında çok güzel bilgiler verdi. Malatya’mız bir atılım içerisinde. Anlaşılıyor ki yapılanlar gelecekte yapılacakların da bir teminatı hüviyetindedir. İşiniz gücünüz rast gelsin diyorum” diye konuştu.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Bakanımızı ve yol arkadaşlarını burada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Biz tabi kendilerinin o dönemde yapmış olduğu hizmetlerini minnet ve şükranla anıyoruz. O hizmetlerin üzerine yeni taşlar koymak ve yeni binalar yapma çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda da Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. İnşallah Malatya'yı geçmişine layık bir geleceğe hazırlama noktasında gayretlerimiz devam ediyor.  Biraz öncede sayın bakanımıza hizmetlerle ilgili kısa bir sunumda bulundum. Hakikaten belediye olarak şu anda, bütçesinin yüzde 70'ini yatırıma ayıran ve bütçesinin çok daha üstesinde bir yatırım faaliyetleri yürüten bir belediye konumundayız. İnşallah Malatya'nın geçmişinde buna benzer çok güzel örnekler vardı. Bizlerde bu güzel örnekleri yeni örnekler ekleme noktasında gayretlerimiz devam ettiriyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme