Elazığ Tanıtım Günleri İçin Hazırlıklar Tamam

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 4-8 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek ‘Elazığ Tanıtım Günleri’ kapsamında ilimizin tanıtımına katkı sunacak esnaf ve zanaatkârları Ankara’ya uğurladı.

ELAZIĞ’A EKONOMİK VE KÜLTÜREL ANLAMDA KATKI SUNACAK

Çok sayıda vatandaşın ziyaret edeceği tanıtım günlerinde şehrimize ait stant da gıdadan yemek kültürüne, yöresel ürünlerden Harput müziğine varana kadar geniş bir yelpazeden her şey tanıtılacak. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek ekonomik açıdan da önemli fırsatlar sunacak tanıtım etkinliğinde, Elazığ’a özgü ve tamamen doğal ürünlerden oluşan orcik, leblebi, pestil, dut ve diğer yiyecekler de standı ziyaret eden misafirlere sunulacak.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ İÇİN İYİ BİR FIRSAT”

Şehrimize turistik ve kültürel anlamda katkı sunacak tanıtım günlerinin iyi değerlendirilmesi gereken fırsatlar olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, esnaf ve zanaatkârlarımız ile etkinlik süresince görev alacak bütün hemşerilerimizin Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Farklı kültürlerin kaynaşmasına, birlik ve beraberliğimize olumlu katkılar sunacak tanıtım etkinliğinin, ilimize yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için belediye olarak gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Yanılmaz, etkinliğin il dışında yaşayan hemşerilerimiz için de farklı ve anlamlı olacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme