Elazığ Tanıtım Günleri Etkinliği Başarı ile Gerçekleşti

04 - 08 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen 'Elazığ Tanıtım Günleri' etkinliği kapsamında Vali Çetin Oktay Kaldırım değerlendirmede bulundu.

Elazığ Valiliği himayelerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde,  04 - 08 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen ‘Elazığ Tanıtım Günleri’ etkinliği kapsamında Vali Çetin Oktay Kaldırım değerlendirmede bulundu.
 
Vali Çetin Oktay Kaldırım yapmış olduğu değerlendirmede; “Elazığ Tanıtım Günleri etkinliği çok sayıda vatandaşlarımızın katılımlarıyla büyük bir ilgi gördü. Ankaralılar başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından 250binin üzerinde ziyaretçinin akınına uğrayan ve bir şenlik havasında beş gün süren etkinliğimiz, ulusal medyada ve sosyal medyada çok geniş yer bularak, hem katılımcılar hem de ziyaretçileri ziyadesiyle memnun etti.
 
Elazığ Tanıtım Günleri Ankara etkinliğimize, TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz ile Mustafa Ataş, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ Milletvekillerimiz Tahir Öztürk, Metin Bulut, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Sayıştay Başkanı ve Merkez Bankası Genel Müdürü gibi çok sayıda üst düzey bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda milletvekili, eski bakanlar, Elazığ’da görev yapmış valiler, vali yardımcıları ve kaymakamlar, çeşitli illerdeki Elazığ Vakıf ve Dernek Başkanları, İşadamları, kültür ve sanat camiası, medya mensupları, sivil toplum kuruluşları, Ankara’da yaşayan Elazığlılar ve Elazığ sevdalıları ile çok sayıda vatandaşımız katılmışlardır.
 
Benimle birlikte Valiliğimiz standında Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ tarafından ziyaretçilerimiz ağırlanmış ve ziyaretçilerimize Elazığ’ın yöresel ürünleri ikram edilmiş olup, sekiz köşeli şapka, iğne oyalı yazma, Elazığ Bakır işçiliği eserleri hediye edilmiştir. Ayrıca özel olarak tasarlanan binlerce tanıtım çantası, gezi rehberi, afiş, turistik harita, tanıtım Cd’si vb. gibi ilimizi tanıtan materyallerin dağıtımı yapılmıştır.
 
Turistik destinasyonlarımızı, kültürümüzü, musikimizi, sanatımızı, sanayimizi ve yöresel lezzetlerimizi tanıtma ve pazarlama imkânı sağlayan Tanıtım Günleri etkinliğinin, İlimiz turizmine önümüzdeki dönemlerde pozitif katkı sağlayacağını düşünerek etkinliğin başarılı ve verimli geçtiği kanaatindeyim.
 
Geçen yıldan itibaren hazırlık ve altyapı çalışmaları İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün koordinesinde başlatılan ve Valiliğimiz himayelerindeki “Elazığ Tanıtım Günleri Ankara” etkinliğinde, Elazığ Milletvekillerine, Elazığ Belediyesine, İl Özel İdaresine, Ticaret Sanayi Odasına, Ticaret Borsasına, Fırat Kalkınma Ajansına, Fırat Üniversitesine, tüm ilçe kaymakamlıklarına, ilçe belediyelerine, katılımcı tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Ankara Elazığlılar Kültür ve Tanıtma Derneğine, Ankara Elazığlılar Kültür ve Tanıtma Vakfına, Elazığ Turizm Derneğine, TURSAB Harput Bölgesel Yürütme Kuruluna,  katılım sağlayan firmalarımıza, değerli sanatçılılarımıza ve ismini burada zikretmediğim tüm katılımcılarımıza, ilimizin tanıtımı ve prestiji açısından önemli gördüğümüz bu etkinlikte sağladıkları katkılarından, işbirliğinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme