Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı'na Yazar Akını

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen kitap fuarına

Elazığ Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen kitap fuarına herkesimden  vatandaşın beğenerek takip ettiği ve çok satanlar listesinin ilk sıralarında yer alan kitapların yazarları katılmaya devam ediyor. Özellikle lise ve üniversite öğrencilerinin akın ettiği kitap fuarında yazarlar gördükleri ilgi ve alakadan memnun kaldılar.

Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı'na  9. gün katılım göstererek imza günü ve söyleşi gerçekleştiren yazarlarımız şu şekilde: Kahraman Tazeoğlu, İbrahim Ünsal, İbrahim Özbay, Mehmet Ali Çatal, Bilal Sami Gökdemir, Can Kemal Özer, Mine Sota, M.Rise, Aylin Ay, Nazan Arısoy, Meriç İzgi, Semih Öztürk, Buse Pendaz, Murat Tavlı, Fırat İzgi, Burak Özdemir, Filiz Puluç, Oğuzhan Ertul, Ozan Bodur, Dilara Keskin, Emre Gül, Koray Yersüren,Yusuf Piliç, Fatih Duman,Yasemin Balcı ve Hayri Yıldırım.

 

"ORGANİZASYONUN BAŞARISI KATILIM SAYISINI ARTIRDI"

Birçok ilde düzenlenen kitap fuarı etkinliğinin Elazığ'da ilk defa yapılıyor olmasına rağmen katılım sayısının fazla olma nedenini, organizasyonun başarısına ve vatandaşların okuma bilincinin yüksek oluşuna bağlayan yazarlar, önce kitaplarını imzaladılar sonrada kitap dostlarıyla söyleşi gerçekleştirdiler.

Aralarında Elazığ'a ilk defa gelen yazarların da bulunduğu kitap fuarında hemşerilerimizin ilgi ve alakasının yüksek oluşu, Yayınevi ve yazarlar tarafından umut verici bir durum olarak nitelendirildi. Anadolu'nun birçok yerinde kitap fuarlarına katıldıklarını; ancak heyecanın bu kadar yüksek yaşandığı tek şehrin Elazığ olduğunu belirten yazarlar, gelenekselleşecek olan kitap fuarına davet edildikleri her an gururla geleceklerini söylediler.

 

KAHRAMAN TAZEOĞLU'NA YOĞUN İLGİ

Kayıp Yüzyılın Prensesi, Yaralı, Vazgeçtim, Araz, Bambaşka, Bukre, Aşkla Kal, Allah'a Emanet Ol, Mavi Ev ve birçok eserin yazarı olan Kahraman Tazeoğlu, Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı'nın dokuzuncu gün konuğu oldu.

Elazığ'ın çok okuyan bir şehir olduğunu ve her gelişinde daha fazla okuyucu kitlesi ile karşılaştığını vurgulayan Yazar Kahraman Tazeoğlu, fuarda önce imza günü sonra da "Aşk ve Kitap" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi sonrası kitapseverlerle birebir sohbet eden Yazar Kahraman Tazeoğlu sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başta Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Yazar Kahraman Tazeoğlu, en yakın zamanda Elazığ'a tekrar gelmek istediğini söyledi.

Bakmadan Geçme