Elazığ Basını Köklü Bir Geçmişe Sahiptir

BAŞKAN YANILMAZ: 'Elazığ Basını Köklü Bir Geçmişe Sahiptir'

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz hafta yapılan seçimle Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Semih Erdem ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Şehrin tanıtımı noktasında yerel medya olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirten FHGC Başkanı Semih Erdem ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

“Elazığ’da güzel bir birliktelik söz konusudur, elimizden geldiğince şehrin menfaatleri konusunda elimizi taşın altına koyacağız. Cemiyet olarak sorunlarımızın çözümü konusunda sizlerin desteğini önemsediğimizi belirtiyor, ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum.”

Yapılan kongreyle FHGC Başkanı olan Semih Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin başarılı çalışmalara imza atacağını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yerel basın ne kadar güçlü ve ayaktaysa şehir de o kadar ayaktadır. Her fırsatta şunu dile getiriyorum. Her haberi, haber olarak görmemek lazım. Şehri ana merkeze koyarak, şehri ileriye götürecek haberleri ulusal arenaya taşımak lazım. Elazığ dört bin yıllık kadim bir geçmişe sahip, birçok medeniyete beşiklik yapmış bir şehirdir. Şehrin menfaatleri doğrultusunda haber yapılması ilimiz adına daha güzel sonuçlar doğuracaktır. Basının birbirini desteklemesi, sahiplenmesi de oldukça önemlidir. Kimse kimsenin rakibi ve düşmanı değildir, problemleri çözme noktasında bizler çözüm ortağıyız. Ben inanıyorum ki cemiyet bu anlamda şehre katma değer sağlayacaktır. Sizlere her konuda destek olacağımızı belirtiyor, şehri birlikte kalkındıracağımızı ifade ederek, yeni görevinizde başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme