DT'ye 20 Gün Ara

Tiyatro gösterimine yaklaşık 1 ay ara veren Devlet Tiyatroları 8 Aralık 2017 tarihinde 'Tehlikeli Saplantı' oyunuyla Malatyalıların karşısına çıkacak.

Norman James Crısp’in yazdığı, Dürrin Tunç’un dilimize çevindiği ve Pervin Ünalpın yönettiği oyunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu oyuncuları rol alıyor.

8 ve 9 Aralık 2017 tarihlerinde Malatyalıların beğenisine sunulacak oyunda, Sally ve Mark’ın mutlu ve uyumlu giden evlilikleri, John’un bir akşam evlerine gelmesi ile sarsılır. Esrarengiz bir kaza, kazanın ardından ortaya çıkan gizli ilişkiler ve John’un evi terk etmesi ile ardından güvensiz ve asla eskisi gibi olmayacak bir evlilik kalır.

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu oyuncularından Fatih Yurdakul, İrem Ölmez Yurdakul ve Mümtaz Aydoğan Mengi’nin rol aldığı oylunda, Özge Akarsu dekor ve kostüm sorumlusu, İzzettin Biçer ışık tasarımı, Gürkan Çakıcı müzik, Gonca Eryiğit yönetmen yardımcısı, Sevim Özdağ ve Mebruke Eraslan asistan, Nihat Doğru sahne amiri, Ali Haydar Kaplan kondüvit,  Burhan Öztaş ışık kumanda, Rüya Gülçin Yıldız aksesuar sorumlusu, Yusuf Emre Ünlü suflör, Nalan Ünlü kadın terzi, Mustafa Acar sahne makinisti, Şahin Delidolu erkek terzi, Savaş Coşgun ve Zeytun Sevim peruka olarak görev yapıyor.

8 Aralık Cuma günü saat 20:00’de ilk kez Sabancı Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenecek oyun, Cumartesi günü saat 14:00 ve 20:00’de de Malatyalıların beğenisine sunulacak.

Bakmadan Geçme