Doğanşehir'e Maski İmzası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Doğanşehir İlçesi genelinde 26,5 milyon TL maliyetinde 248 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

 

“55 Kilometrelik İçmesuyu ve Kanalizasyon Altyapısı Tamamlandı”

Malatya’nın altyapısını güçlendirmek için görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren MASKİ Genel Müdürlüğü imkân ve olanakları doğrultusunda şehrin genelinde yatırımlar yapıyor. İlçelerde içmesuyu, kanalizasyon altyapı yatırımları yaptıklarını belirten Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “Doğanşehir İlçesi genelinde maliyeti 4,2 milyon TL olan 55 kilometrelik altyapı çalışmamızı tamamladık. DAP kapsamında maliyeti 1 milyon TL olan 23 kilometrelik sulama kanalı inşa ettik. Doğanşehir İlçesi genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

 

170 Kilometrelik Altyapı Çalışması Devam Ediyor”

            Malatya merkez ve ilçelerde dev altyapı projelerini hayata geçiren MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin altyapısına 50 yıllık garanti sağlıyor. Doğanşehir’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “İlçe genelinde maliyeti 21,3 milyon TL olan 170 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı yatırımlarımız devam ediyor. Doğanşehir İlçesi genelindeki çalışmalarımızla içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenileniyor. Malatya merkez ve ilçelerinde çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme